Intensive behandeling

de Intensive behandeling

Deze begint met een intensive reiniging doormiddel van de skincrubber. Hiermee worden oneffenheden als comedonen en gerstekorrels los getrild waardoor deze makkelijker kunnen worden verwijderd.

Dan volgt de Diamont  microdermabrassie. Hiermee word de opperhuid weggeslepen met een diamantkop en van dode huidcellen  ontdaan. Tevens word door de zuigkracht de doorbloeding optimaal gestimuleerd. De huid gaat daar door versneld collageen aanmaken en zo worden rimpels, littekens en pigmentvlekken duidelijk verminderd.

Doormiddel van Ultra geluidsgolven ( Ultra sound) of Electro golven ( Mesodermtherapie) word er een serum of een vliesmasker in de huid gesluisd. Hiermee worden de diepere  huidlagen bereikt,  dat zorgt  voor een duidelijk zichtbaar resultaat dat nog weken kan aanhouden.

Dan volgt een ontspannende hals, decolleté en nekmassage. Epileren en harsen is inbegrepen.

De ( acne) littekens zijn minder diep, pigment vlekken vervagen, rimpels zijn minder zichtbaar en de huid word strakker.

Voor een optimaal resultaat adviseer ik  de producten van Nouvital ook dagelijks te gebruiken. Uiteraard leg ik je uit welke producten voor jouw huid het beste zijn.