Voedingstherapie

PrintVoedingstherapie is meer dan ooit actueel. Onze dagelijkse voeding is de allerbelangrijkste component voor een fit en gezond lichaam.

Vermoeidheid, allergieën, huidaandoeningen als acne of rosacea of atopisch eczeem,  maag en darm klachten, hart en vaatziekten, migraine e.a. hoofdpijnen, overgewicht en diabetes, hoge bloeddruk of bloedarmoede, psychische klachten ,schimmelnagels zijn vaak de oorzaak van een verkeerd voedingspatroon. Daar komt bij dat ons voedsel zodanig bewerkt is dat de voedingswaarde erg achteruit is gegaan. Er worden additieven toegevoegd waar je op lange termijn echt ziek van kunt worden.

Het lichaam is zeer goed in staat zichzelf te genezen, mits er de juiste omstandigheden zijn door een uitgebalanceerde voeding en balans tussen spanning en ontspanning. Met een persoonlijk voedingsadvies, op maat, kun je op een veilige en bewuste manier op weg geholpen worden.

Geen dieet waarin je calorieën moet beperken, maar het toevoegen van gezonde volwaardige voeding en eventuele suppletie. Je krijgt van mij  tips en adviezen, maar je mag zelf de keuzen maken.

Jouw huid is de spiegel van je gezondheid, je ogen zijn de spiegel van je ziel, jouw lichaam is de tempel van je ziel .Wat verteld de spiegel jou?

Leefstijltraining/voedingstherapie/ preventief voedingsadvies/ gewichtsbeheersing  word door diverse zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. voor meer informatie hierover kun je kijken op  www.bgn.nl.