Voetverzorging/Pedicure

Pedicure                               € 27,50

Een pedicure behandeling is allang geen luxe meer. Steeds meer mensen hebben te lijden onder een schimmel infectie op de huid of in de nagels. Deze zijn goed te behandelen mits de oorzaak wordt aangepakt. Door het weg fraisen van de aangetaste nagels kom ik op de kern van de schimmel en kan deze dan op de juiste manier behandelen met een schimmeldodend middel.

Ook speelt het voedingspatroon een grote rol bij het ontstaan van schimmelnagels. Vaak zijn een teveel aan suiker/snelle koolhydraten de oorzaak van een overbelast immuunsysteem. Een schimmelnagel geeft aan dat er onbalans in je lichaam is. Dus een signaal dat er “opgeruimd” en schoongemaakt moet worden.

De plaats van de schimmelnagel geeft aan welk orgaan er overbelast is. De grote teen geeft aan dat de lever overuren draait. De suiker/koolhydraat verwerking vind plaats in de lever. Maar ook de andere tenen zeggen veel over het lichamelijk functioneren.

Het wegsnijden van eelt en kloven dient op een goede manier te gebeuren om wonden te voorkomen,      zo ook met likdoorns. Blijf niet onnodig lang met pijn lopen. Vaak is de likdoorn met 1 behandeling te verwijderen en is de pijn meteen verdwenen.

 

Wellness voetbehandeling    € 35,-

Deze bestaat uit een warm voetenbad , inzeping en scrub. Daarna worden de nagels geknipt, eelt, likdoorns, kloven en/of ingroeide nagels behandeld. Eindigend met een ontspannende massage en een verzorgende crème.

Wanneer je de nagels mooi gelakt wil hebben met een harde top coat  kost dat    € 7,50  extra.

 

              2 voeten om stevig te staan op aarde, ze worden weinig te                                                                 geschat op hun waarde.