Wellness Behandeling

Volledige aandacht voor jou en jouw huid. Dat is de basis voor een schoonheidsbehandeling in mijn salon. In een ontspannen sfeer verzorg ik jouw huid met producten op basis van natuurlijke ingrediënten van Nouvital. Producten die zeer geschikt zijn voor de gevoelige of allergische huid.

De Wellness behandeling begint met een warm voetbad gevolgd door een korte voetmassage. Dit om beter te kunnen ontspannen en de afvalstoffen los te laten. Zowel fysiek als mentaal. De handen worden gemasseerd met een verzorgende créme en ingepakt, zodat deze er weer mooi uitzien na afloop.                                   

Gedurende de Wellness behandeling werk ik niet met geavanceerde apparatuur, maar uitsluitend met mijn handen. Bij couperose of rosacea is deze behandeling zeer geschikt om dat het een zachte behandeling is. De gezichts massage is een moment van puur genieten met ‘Healing Sounds’ op de achtergrond, wat je helpt te ontspannen.  Zo word de juiste energie en ontspanning op je overgebracht en jij je na de behandeling als herboren voelt.

Als afsluiting een kopje kruidenthee met een stukje chocola. Tevens een( voeding )advies op maat voor de dagelijkse huidverzorging.

Voor een huid verbeterende behandeling kunt u kiezen voor de ” Intensive ” behandeling.